Vuokrausehdot

Trukkien vuokraus Trukkitalo Ståhlberg Oy:ltä

Vuokra-aika lasketaan päivästä, jolloin vuokrakoe noudetaan tai lähetetään vuokranantajan varastosta päivään, jolloin se palautetaan sinne, mainitut päivät mukaanluettuna.

 

Perusvuokra peritään hinnaston mukaisesti ensimmäisestä päivästä. Vuokralleottaja vastaa kuljetuksista, ellei sitä ole erikseen sovittu. Kone luovutetaan vuokralle polttoainetankki täynnä, palautus tapahtuu tankki täytenä tai puuttuva polttoaine veloitetaan vuokranottajalta.

 

Vuokralleottaja on vastuussa ja korjausvelvollinen kaikesta vahingosta, joka vuokra-aikana koneelle aiheutuu puutteellisesta huollosta, huolimattomasta käsittelystä ja mikäli ei voida osoittaa, että kysymyksessä on normaalista kulumisesta aiheutunut vika.

 

Jos kalusto vuokra-aikana häviää, tuhoutuu tms on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan vuokranantajalle kaluston sillä hetkellä olevan uuden hankintahinnan.

 

Vuokralleottajalla ei ole oikeutta ilman eri sopimusta luovuttaa kalustoa tai siirtää vuokrasopimusta toiselle. (Vuokralleottaja on velvollinen ilmoittamaan vuokranantajalle missä vuokrakalustoa kulloinkin käytetään. Koneen käyttöpaikkaa ei saa muuttaa ilman vuokranantajan lupaa.)

 

Vuokralleantaja ei vastaa vuokra-aikana kaluston käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä vahingoista vuokralleottajalle tai kolmannelle osapuolelle.

 

Vuokrakalusto on toimitettava takaisin vuokranantajalle puhdistettuna, muutoin veloitetaan asiakasta puhdistuksesta. Polttoaineesta veloitetaan kulutuksen mukaan.

 

Pidempikaisessa vuokrauksessa on kertyneet vuokrat maksettava alkamispäivästä lukien 14 päivän jaksoissa. Mikäli vuokralleottaja rikkoo tämän sopimuksen ehtoja tai vuokralaskuja ei maksettu eräpäivään mennessä katsotaan sopimus puretuksi ja vuokralleantajalla on oikeus vuokralleottajaa kuulematta ottaa kalusto välittömästi pois.Vuokralleottajan maksuvelvollisuus jatkuu koko vuokrausajan.

 

Vuokranottajan on ilmoitettava vuokranantajalle jokaisen 200 käyttötunnin täyteentulo, jolloin vuokranantaja lähettää huoltomiehen tarkastamaan ja huoltamaan koneen. Vuokranottaja maksaa huoltomiehen matkakulut ja päivärahat, mutta työ tapahtuu veloituksetta. Samoin normaalista kulumisesta aiheutuneet osat (esim sytytystulpat, tiivisteet, polttimot, suotimet, öljyt, voiteluaineet, jarrunesteet) vaihdon kustantaa vuokranantaja. Sitä vastoin esim pesuaineet ja renkaat, ensiasennusrenkaita lukuun ottamatta, maksaa vuokranottaja.

 

Vuokralleottaja on tarkastanut koneen vuokralle ottaessaan ja vastaa kuljettajan pätevyydestä.

Ota yhteyttä, mikäli haluat saada yksilöidyn tarjouksen.